ISPROBAJ, PA ODLUČI

Fitness Tribe probni trening pruža ti mogućnost da isprobaš trening i posle toga odlučiš da li želiš da se pridružiš našoj ekipi.
personalni treninzi

Tvoj prvi Fitness Tribe trening

Ako želiš da probaš, pa da zatim odlučiš da li želiš da se učlaniš, možeš iskoristiti opciju probnog treninga. Probni trening je jeftiniji od redovnog pojedinačnog treninga ako se prijaviš online. Ako posle treninga odlučiš da se učlaniš, ostvaruješ popust na prvu članarinu.

Fitness Tribe treninzi kreirani su tako da se intenzitet treninga može prilagoditi svakom vežbaču. To znači da iz treninga možeš izvući maksimum bez obzira na to da li si početnik ili iskusni vežbač.

Važno je da znaš da ti je, kao novom vežbaču, dostupan naš  Fitness Tribe program za početnike – individualni plan u kojem trener, u skladu sa tvojim nivoom forme, prilagođava trajanje i intenzitet treninga tokom prvih šest nedelja. U okviru plana trener predlaže i najbolje kombinacije treninga snage, kardio treninga i treninga fleksibilnosti. 

Preporučujemo da na prvi trening dođeš 15 minuta ranije, kako bi ti trener pružio detaljnije informacije i pripremio te za trening.

les mills tone trening 1

Aktuelne pogodnosti

Aktuelne pogodnosti

Novi Tribe-na novoj lokaciji

Fitnes centar Tribe je sada u Ljubostinjskoj br. 2 na Vračaru. Na prostoru od čak 1000 m2 nalazi se teretana, zona za grupni fitnes, teretana za žene i zona za personalni trening.

Pročitaj više

Prijavi se za prvi trening

Cena treninga za prijave preko sajta je 700 din

Najčešća pitanja - FAQ

Šta znači probni trening?
Probni trening znači da možeš doći na jedan trening posle kog ćeš odlučiti da li želiš da se učlaniš u Fitness Tribe. Taj trening je 50% povoljniji od redovnog pojedinačnog treninga. Ako ti se trening dopadne i odlučiš da se učlaniš – dobijaš popust na prvu članarinu.
Šta treba da ponesem na prvi trening?
Patike za trening (osim za BodyBalance i yogu), udobnu odeću (trenerku, helanke, šorc), peškir i vodu.