KOREKCIJA DEFORMITETA KOD DECE I TINEJdŽERA

Korekcija deformiteta kod dece i tinejdžera - kifoze, skolioze, asimetrije itd, je nešto u čemu naš stručni tim ima višegodišnje uspešno iskustvo.

O programu

Deformiteti kičme mogu dovesti do značajnih funkcionalnih smetnji. Mlad organizam ima izuzetnu adaptivnu sposobnost, pa su u detinjstvu te smetnje podnošljive, ali što je osoba bliža zrelom dobu, smetnje postaju sve teže. Upravo zato je tu korekcija deformiteta, kojoj je važno pristupiti na vreme. Najčešći su deformiteti kičmenog stuba – kifoza, skolioza, udubljene i ispupčene grudi i asimetrije. Za uspešno rešavanje ovakvih problema potreban je individualan pristup i česta, pažljiva procena dobijenih rezultata, a upravo to je način na koji u Fitness Tribeu pristupamo deformitetima kod dece.

KAKO IZGLEDA PROGRAM

1. UPOZNAVANJE

Popunjavanje upitnika radi upoznavanja sa trenutnim fizičkim aktivnostima deteta, eventualnim povredama itd.

2. MERENJE

Merenje krvnog pritiska i pulsa, kilaže, segmentnog sastava tela i obima.

3. TESTIRANJE FUNKCIONALNOSTI

Da bismo što preciznije odredili trenutno stanje, koristimo FMS test i nekoliko pomoćnih testova.

4. IZRADA PLANA

Nakon što dobije sve navedene informacije, trener pristupa izradi individualnog plana koji će efikasno rešiti problem deformiteta.

korekcija deformiteta: FITNESS TRIBE SPECIJALISTI PROGRAMA

Njena fitnes avantura počela je još u gimnazijskim danima. S godinama je ta avantura prerasla u u želju da ljubav prema treninzima proširi i na druge ljude i da posao fitnes instruktora postane njen poziv. Konstantno teži novim izazovima i usavršavanjima, što je rezultiralo svim gore navedenim zvanjima.

radmila zakula fitness tribe

Radmila Žakula

Personalni trener

Ima dugogodišnje iskustvo u radu sa ljudima različitih konstitucija, različitog zdravstvenog statusa, istorijom povreda i sa potpuno drugačijim ciljevima vežbanja. Akcenat stavlja na izrazito individualan pristup trenažnom procesu

Danilo Tomic

Danilo Tomić

Personalni trener

Pored toga što je licencirani trener, Veljko je i IFBB takmičar sa zavidinim rezultatima i vicešampion Srbije za 2021. godinu. Specijalnost: personalni treninzi za povećanje mišićne mase, oblikovanje tela i mršavljenje, kao i rad sa tinejdžerima uzrasta od 13 do 19 godina.

Veljko Vukovic

Veljko Vuković

Personalni trener
h1-team-img-3

Stefan Martinović

Najčešća pitanja - FAQ

U koje vreme imam personalne treninge?
Dane i satnicu dogovaraš sa svojim trenerom, koji će se prilagoditi tvom rasporedu.
Šta treba da ponesem na trening?
Čiste patike, trenerku/helanke i peškir.

KORIGUJTE DEFORMITET NA VREME I OBEZBEDITE ZDRAVU BUDUĆNOST ZA VAŠE DETE.

Prijavi se za PROBNI trening