fbpx
  • +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-15h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Šta donose Les Mills treninzi u letnjoj sezoni

02/06/2020

Body Pump u svom letnjem izdanju nastavlja pravac započet u zadnjih par izdanja u kojima se akcenat stavlja na pojačani kardio, što je posebno izraženo u pesmama 2 (čučanj) i 5 (triceps). Letnje izdanje je u skladu sa letnjim periodom dinamično, brzo, sa puno pokreta i ponavljanja, što se posebno vidi u pesmama 4 (leđa), 6 (biceps) i 8 (ramena). Naravno tu je i sjajna pesma za butine i zadnjicu koja pored dinamičnog i brzog pokreta ima naglasak na stabilizaciji. Izdanje se završava intenzivnom pesmom za jačanje mišića stomaka, a u pitanju je jedan trenutno veliki hit koji će te motivisati da daš svoj maksimum.

Kako kod Les Mills Tone-a razlikujemo pesme kardia, snage i pesme za zadnjicu i stomak, obično se u savkom novom izdanju neki od ta tri bloka izdvaja, jer kao što znamo Tone je relativno mladd program i dalje se razvija. Medjutim, letnje izdanje Les Mills Tone 9 je konačno uobličen program i u svakom bloku smo dobili ono najbolje što očekujemo od Tona. Kardio ima jasne atletske i ritmične koreografije i one hiit pesme koje će nas izazvati da testiramo svoje granice. Pesme snage su sastavljene od baletskih pokreta, izolacije i ekspanderi se ovaj put koriste na neobičan način.

Letnji Body Combat je u retro duhu. U pesmi 2 očekujemo muziku koju bi pre imali u capoeiri. Fokus je na brzim kombinacijama. Ovaj put imamo pesmu Y.A.L.A. za koju stari combatovci već znaju iz izdanja 62, ali ovaj put kao MMA trening (Kick boxing, Capoeira i Muay Thai). U 7. pesmi- Muay Thai možda highlight izdanja, konačno street punch :). I 8. pesma poslednji power trening u izdanju od čitavih 8 minuta. Tako da nas očekuje izdanje koje liči na neka stara od pre 20 unazad. Stari vezbači će se radovati.:)

Body Balance
donosi jedinstveno iskustvo koje spaja muziku sa kontrastima i harmoničnim prelazima iz dinamičnih u statične položaje.
Zagrevanje započinjemo Tai Chi-jem i vežbama koje postepeno postaju dinamične i zabavne. Osetićete mobilnost, ali i ravnotežu svog tela. Istu sekvencu ponovićemo i u pesmi broj 9. Neverovatni osećaj moći donose nam dva Pozdrava Suncu kao i favorit ovog izdanja pesma broj 3 - 'Higher Love'. Ako u ratnicima obratite pažnju na linije ruku otkrićete novu dimenziju koja će dodatno osnažiti telo. Brza 4. pesma i balansiranje svima ostavljaju osmeh na licu, dok dve pesme za otvaranje kukova nam ponovo donose položaj Plesača i Sirene i sjajno PNF istezanje zahvaljujući kome ćemo se još više otvoriti. Core pesme neće nikoga ostaviti ravnodušnim jer će snagu i mobilnost pomeriti na viši nivo. Nakon toga usporićemo sa položajima uvrtanja i starim dobrim hitom 'I Heard It Through The Grapevine' koji će nas uvesti u devetu pesmu gde ćemo ponoviti Tai Chi i još PNF istezanja. Na samom kraju očekuje nas Relaksacija sa nežnom muzikom i jedinstvenim užitkom koji će nam doneti smirenost i opuštenost tela i uma.

Prijavi se za besplatne treninge:

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.