• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Strrrašan provod za Noć veštica

27/10/2017

Obožavamo da delimo poklone i da se maskiramo. Kažu ljudi da je Noć veštica pravi praznik za Tribe jer sadrži sve što mi obožavamo.

Dobro smo se spremili 🙂

Sjajni popusti su spremni za sve Privilegovane članove koji dođu u utorak 31. oktobra kod nas u fitness centar i mislimo da smo pronašli za svakoga po nešto. Ako ste se već navikli i dolasci u Tribe su postali tvoja rutina, onda je 30% popusta na TRIBE 90 paket prava stvar za tebe.

Ako još uvek nisi siguran u svoju nameru ili voliš da svakog meseca preispitaš svoju želju onda je 10% popusta na FIT 30 paket tvoj izbor.

Da li to važi i za studente? NE, jer za vas imamo nešto još bolje. Vi ste naša pamet i snaga i zaslužujete da dobijete dodatni popust. Samo u utorak za vas je cena 1900din

A šta ako još uvek nisam Privilegovani član?

Svi vi koji još uvek niste postali Privilegovani članovi Tribe-a možete to da postanete na licu mesta. Saznajte sve informacije na linku ili na pultu i istog dana iskoristite sjajne popuste.

Znate kako kažu u reklamama I TO NIJE SVE 🙂

Zato što najuporniji i najbrži, koji dođe na vreme i malo pronjuška po teretani ima priliku da osvoji besplatnu članarinu. Zašto to ne bi bio baš ti?

Nismo stigli da kažemo ništa o ambijentu, ali to je posebna priča koja će dugo prepričavati 😉

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.