• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Tanja je dokaz da je promena samo stvar odluke

17/06/2017

Tanja Stanojević je samo obična devojke koja studira u Beogradu i koja želi da promeni svoj život na bolje. Probala je sama, trudila, ali su obaveze bile jače. Došla je dokilaže koju ne želi i sa kojom nije htela da se promeni. Ali promena je samo stvar tvoje odluke i to je Tanja znala. Prijavila se za Tribe transformaciju i od početka meseca je pod našim režimom treninga i ishrane. REZULTATI SU VEĆ FANTASTIČNI.

Kada je došla nije bila na zavidnom nivou. Objavili smo bili da je u tom trenutku imala 81 kg i da su širina njenog struka, butina i bokova bili poražavajući za devojku njenih godina. Obećali smo promenu i kompletnu transformaciju i već danas želimo da se pohvalimo dosadašnjim napretkom.

 

Nešto više od dve nedelje bilo je potrebno da se obim struka smanji sa 91cm na 87 cm, da njeni bokovi umesto 111,5cm budu 108,5cm, kao i da obim njenih butina bude smanjen sa 66,5cm na 65cm.

Naravno, najvažnije od svega je što je njena kilaža pala sa početnih 81kg na 75,5kg! Za nešto više od DVE NEDELJE.

Sve što je bilo potrebno bilo je da promeni režim ishrane i da trenira. Koliko to teško može biti?

Lekcija koju SVI možemo da naučimo od Tanje je da NEMA odustajanja. Koliko god bilo teško i koliko god ti obaveze ne dozvoljavaju, MORAŠ da brineš o svom telu. Drugo nemaš. Očekujemo te u Tribe-u.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.