fbpx
  • +381 60 405 7367
  • Radnim danima: 7-22h, subotom: 9-21h, nedeljom 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd
Training Hero Image
Povećava
Snagu cora
Oblikuje stomak
Noge i Zadnjicu
Popravlja
Držanje tela

GLUTE & CORE

Šta je Glute & Core trening?

Glute & Core trening je tvoja osnova za snažno telo i cilj mu je da ojača, kao što ime kaže, tvoje core mišiće – one koji daju potporu kičmi.

Kada je tvoj core jak, svakodnevne obaveze postaju mnogo lakše, a na sledećem treningu moći ćeš da pružiš maksimum i ostvariš bolje rezultate.

Kome je namenjen?

Glute & Core trening će odgovarati svima, bez obzira na to da li si tek krenuo da treniraš ili je trening tvoja svakodnevnica.

Uvek možeš birati između lakših i težih modifikacija, i tako prilagoditi trening sebi – neće biti previše teško, te ćeš moći da ispratiš trening, ali neće biti ni lako tako da trening ostaje izazovan.

Benefiti Glute & Core treninga

Core trening te priprema za svakodnevne aktivnosti, kao što je penjanje uz stepenice, ali te i priprema za naredni trening.

Cilj treninga je da poboljša tvoju funkcionalnost, poveća snagu tela i oblikuje stomak i telo. Glute & Core trening je odličan i za prevenciju povreda.

Prijava za probni trening

 

 

FAQ

  • Šta treba da ponesem na trening?

    Sve što ti je potrebno za Glute & Coretrening su čiste patike, voda, peškir i komotna sportska oprema. Mi imamo sve ostalo!