fbpx
 • +381 60 405 7367
 • Radnim danima: 7-22h, subotom: 9-21h, nedeljom 9-21h
 • Kneginje Zorke 60, Beograd
Training Hero Image

SLOBODNO VEŽBANJE

Benefiti slobodnog vežbanja

Jedan od benefita slobodnog vežbanja je i da ti sam biraš tip, intenzitet i trajanje treninga. Ukoliko si danas više motivisan – možeš ostati duže ili uraditi pet ponavljanja više.

Tribe teretana radnim danima otvorena je od 07h do 22h, a vikendima od 9h do 21h. Ti u ovom periodu možeš doći kada želiš i ostati koliko god ti odgovara.

Ovaj paket ne ograničava ni broj dolazaka, ali ni vreme provedeno u teretani.

Uvodni trening

Koliko si puta čuo onu staru izreku niko se nije naučen rodio? Veruj nam – nema veće istine! Nije bitno da li treniraš rekreativno ili si profesionalac – svi su imali svoj prvi trening. Kako se onda pripremiti za prvi trening?

Za sve one kojima se prvi susret sa teretanom i fitnes spravama dogodi baš kod nas, i koje od toga hvata malešna ili pozamašna trema, spremili smo olakšavajuću okolnost – mogućnost uvodnih treninga.

Šta je uvodni trening?

Uvodni treninzi podrazumevaju da prvi dolazak u naš centar provedete u društvu jednog od Tribe trenera, koji će vas upoznati sa spravama, pokazati vam princip vežbanja na njima i biti uz vas tokom sat, odnosno sat i po vremena trajanja treninga.

Zašto uvodni trening?

Cilj uvodnih treninga je da vam približe teretanu i treninge, da vam pomognu da se uklopite i naviknete, a pre svega da na pravi način koristite sve sprave.

Jer samo je pravilno vežbanje – korisno vežbanje.

Prijava za probni trening

FAQ

 • Šta je slobodno vežbanje?

  Slobodno vežbanje je Tribe paket koji ti omogućava da treniraš u našoj teretani – kada želiš i koliko želiš.

  Tribe teretanu odlikuju sprave poslednje generacije, kao i dobar izbor kardio opreme.

 • Kome je namenjeno?

  Slobodno vežbanje je odlična opcija ukoliko znaš šta želiš od treninga i znaš kako da pravilno izvodiš vežbe. Pogodna je za treniranje početnika kao i dugogodišnjih, vežbača.

  U sali se uvek nalazi dežurni trener, i on ti je na raspolaganju ukoliko imaš pitanje ili ti je potrebna bilo kakva pomoć.

 • Šta treba da ponesem na trening?

  Potrebna ti je samo flašica vode, čiste patike i peškir – sve ostalo imamo mi!

Imate dodatna pitanja? KONTAKTIRAJTE NAS