fbpx
  • +381 60 405 7367
  • Radnim danima: 7-22h, subotom: 9-21h, nedeljom 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd
Training Hero Image
Podigni
Energiju
Oblikuj
Telo
Osećaj se
Fit i zdravo

LES MILLS TONE

Šta je Les Mills Tone?

Les Mills Tone koji kombinuje segmente treninga snage, kardio i core treninga – i sve to u jednom treningu.

Ovaj trening premijeru na svetskoj fitnes sceni imao je na početku 2018. godine, ali zbog kombinacije vežbi i dobre muzike brzo je postao omiljen u fitnes centrima širom sveta.

Les Mills Tone sadrži miks vežbi koje će pokrenuti celo telo i ubrzati puls. Potrošićeš veliki broj kalorija, izgraditi snagu, ali i povećati nivo fleksibilnosti, balansa i snagu core mišića.

Kome je namenjen?

Les Mills Tone pokupio je simpatije vežbača širom sveta baš zbog toga što odgovara svima – zabavićeš se i postići željene rezultate.

Možeš birati različite nivoe intenziteta, od višeg do nižeg intenziteta, i tako trening prilagoditi sebi. Pokreti su jednostavni, a rezultati se zasnivaju na kombinaciji različitih elemenata.

Benefiti Les Mills Tone treninga

Les Mills Tone kombinuje elemente kardio treninga, core treninga i treninga snage, a daje ti benefite svih ovih treninga.

Les Mills Tone će ti pomoći da razviješ kondiciju i fleksibilnost i sagoriš veliki broj kalorija za kratko vreme.

Razvićeš snagu, povećati nivo energije i fleksibilnosti. Ovaj trening osnažiće tvoj core, što će ti pomoći da ostvariš bolje rezultate na ostalim treninzima.

Prijava za probni trening

 

 

FAQ

  • Šta treba da ponesem na trening?

    Sve što ti je potrebno za Les Mills Tone trening su čiste patike, voda, peškir i komotna sportska oprema. Mi imamo sve ostalo!