fbpx
 • +381 11 40 57 367
 • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
 • Kneginje Zorke 60, Beograd
Training Hero Image

VIP PROGRAMI

Šta je VIP trening?

VIP treninzi daju ti mogućnost da kombinuješ različite vrste vežbanja sa trenerom i grupne treninge. Ovo je odlična kombinacija zato što će trener pratiti tvoj napredak, pokazati ti pravilno izvođenje vežbi i biti tu da te motiviše.

Uz VIP treninge možeš da tri puta nedeljno vežbaš sa trenerom u manjim grupama. Ako smatraš da ti je potrebno više od tri treninga nedeljno, onda možeš iskoristiti benefite programa VIP treninga i u svoj plan dodati i grupne fitnes programe po želji.

Tvoj trener će zadovoljiti sve tvoje posebne potrebe i želje, bilo da se radi o potrebi poboljšanja opšteg stanja i kondicije, smanjenja težine ili sprovođenju programa rehabilitacionog sadržaja. I kada kažemo sve želje – ovo se ne odnosi samo na tip treninga. On će biti tu da te motiviše i bodri, ali i prilagodi intenzitet treninga u skladu sa tvojim napretkom.

Kome je namenjen?

Ukoliko se dvoumiš između grupnih i personalnih treninga, VIP treninzi su idealno rešenje za tebe.

Sertifikovani trener pratiće tvoj napredak od samog početka, izraditi plan treninga u skladu sa tvojim ciljevima i redovno ga prilagođavati. Takođe, imaš mogućnost i da proveriš i pratiš segmentni sastav tela i meriš bioimpedancu.

Međutim, pored ove opcije sam možeš uključiti grupni trening koji ti odgovara – ukoliko želiš bolje rezultate u svoju rutinu možeš uključiti i kardio trening ili trening snage, ili pak trening fleksibilnosti ukoliko želiš da se opustiš. Grupne treninge možeš koristiti neograničeno – kada želiš i koji god trening želiš.

Suština VIP programa je da pronađeš idealnu kombinaciju treninga za sebe.

Benefiti VIP treninga

Najbolja stvar kod VIP treninga je da sve benefite možeš da biraš ti! Želiš da smršaš, zategneš se, oblikuješ, ili eliminišeš stres i odmoriš se? Treninge biraš sam u skladu sa ciljem, tako da svaki možeš ostvariti.

Benefiti svih treninga, kao i uvek, su pozitivan uticaj na tvoje zdravlje, raspoloženje i samopouzdanje.

Prijava za probni trening

TIPOVI VIP TRENINGA

 • Program za mršavljenje

  Za zdravu redukciju telesnih masti nije dovoljno samo promeniti način ishrane i smanjiti kalorijski unos. Ovo je svakako neophodno, ali je fizička aktivnost presudna u procesu mršavljenja.

  Naš tim trenera najpre radi potrebnu dijagnostiku kako bi se utvrdilo početno stanje, postavili targeti i način kako da se što zdravijim putem dođe do cilja. Jačina i vrsta treninga zavise od stepena gojaznosti, kao i od opšteg stanja organizma.

  Glavni prioritet je uvek očuvanje i poboljšanje zdravlja.

 • Program za hipertrofiju (povećanje mišićne mase)

  Za stimulaciju mišićnog rasta potreban je pravilan program treninga.
  Progresivno povećanje opterećenja i intenziteta treninga dovešće do rezultata, kao i pravilna ishrana i dovoljno odmora.

  Najbolje vežbe za izgradnju mišićne mase su osnovne vežbe koje uključuju više mišićnih grupa u pokret, a deluju stimulativno na lučenje hormona rasta. Pored toga, potrebno je raditi i izolacione vežbe koje doprinose ukupnoj simetriji tela.

 • Program za oblikovanje tela

  Ovaj program je za one vežbače koji ne treba ni da smršaju, ni da se ugoje, već samo da poprave tonus mišića, zategnu i preoblikuju određene delove tela.

  Najčešći problemi koje vežbači imaju su: kod žena manja masa gluteusa (sedalnog mišića), zatim takozvane jahaće pantalone, kruškast oblik građe, slabiji gornji deo tela.

  Kod muškaraca česti problemi su asimetrija u donjem i gornjem delu tela, masne naslage oko stomaka, nedovoljno razvijen grudni mišić u odnosu na ramena i ruke.

FAQ

 • Šta treba da ponesem na trening?

  Sve što ti je potrebno za trening su čiste patike, voda, peškir i komotna sportska oprema. Mi imamo sve ostalo!

Imate dodatna pitanja? KONTAKTIRAJTE NAS