fbpx
  • +381 60 405 7367
  • Radnim danima: 7-22h, subotom: 9-21h, nedeljom 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd
Training Hero Image
Povećaj
Fleksibilnost
Osnaži
Telo
Smanji nivo
Stresa

YOGA

Šta je Yoga?

Yoga (joga) je drevna disciplina koja se razvija hiljadama godina. U pitanju je opuštajući trening koji će poboljšati tvoju fleksibilnost i eliminisati stres.

Cilj Yoge je da salu napustiš uz širok osmeh, nakon što ostvariš jedinstvo tela, srca i uma. Deo ovog treninga su i vežbe istezanja i relaksacija.

Kome je namenjena?

Yoga je trening pogodan za sve – nije bitno da li biraš Yogu da bi eliminisao stres, poboljšao fleksibilnost ili poboljšao snagu tela! Svaki pokret se može prilagoditi tebi, pa nije važno da li si početnik, sportista, rekreativac ili samo želiš da eliminišeš stres.

Benefiti Yoga treninga

Benefiti Yoga treninga su brojni: ne samo da smanjuje stres, već te priprema i za naredni kardio trening ili trening snage tako što će povećati tvoju fleksibilnost i snagu tela.

Nakon Yoga treninga vežbe na kardio treningu i treningu snage radićeš pravilnije, i pritom ćeš moći da ostvariš bolje rezultate.

Prijava za probni trening

 

 

FAQ

  • Šta treba da ponesem na trening?

    Sve što je potrebno za Yogu je udobna odeća – treniraćeš bos, pa ti nisu potrebne patike. Ukoliko na trening ne poneseš osmeh, sigurno ćeš ga imati prilikom izlaska iz sale.