• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Tribe te poziva na dane otvorenih vrata

19/05/2017

Fitness Tribe od 26. do 29. maja otvara vrata za sve koji još uvek nisu krenuli da se spremaju za leto. Nije kasno, ali zadnji voz za sjajno leto na plaži ne smeš da propustiš.

Treniraj besplatno

Isprobaj sve naše treninge BESPLATNO, upoznaj instruktore i ostale članove plemena. Nezaboravna energija Les Mills programa ti je na dohvat ruke, čeka da se pridružiš. Nevažno je da li si do sada dolazio ili ne, jer su vrata otvorena za sve.

Treniraj sa pravim ratnicima i vermin članovima Plemena i nikada više nećeš poželeti da treniraš sam/a. Povedi prijatelje i zajedno trenirajte tokom ova četiri dana.

Napravi svoj plan treninga

Svejedno sa kojim ciljem si došao, tu smo da ti pomognemo. Neko želi da smrša, neko da se oseća bolje, neko da se zabavi, a oni najposvećeniji da se oblikuju i definišu. Za vreme dana otvorenih vrata zakaži razgovor sa nekim od naših instruktora i zajedno napravite individualni plan vežbanja prilagođen tvojoj form ii cilju koji želiš da postigneš.

Naravno, sve je potpuno besplatno.

Probaj sve

Nisi siguran koji trening da odabereš? Probaj ih sve i pronađi ono što ti najviše odgovara. Naravno, u svakom trenutku možeš da nas kontaktiraš da zajedno pronađemo onaj pravi trening za tebe. Neka dani otvorenih vrata budu tvoj novi početak.

Posebne pogodnosti za sve

Sigurni smo da ćeš ostati kada osetiš snagu plemena i spremili smo specijalne pogodnosti za tebe u znak dobrodošlice.

Sa 30% popusta moći ćeš da uplatiš naš tromesečni paket članstva, ili 15% popusta za mesec dana vežbanja u Tribe-u.

To znači da ćeš, kada izabereš jedan od ova dva paketa, moći da treniraš koliko god želiš tri meseca ili mesec dana. Možeš da menjaš treninge, dolaziš koliko puta želiš –lako ćeš se uklopiti u veliki izbor jutarnjih ili popodnevnih termina.

Da li je kasno da sada počneš? Uvek je pravo vreme da počneš da se osećaš. Promena počinje odmah. Razmisli, pročitaj ponovo i vidi šta te sve očekuje od 26. do 29. maja u Tribe-u

Nema izgovora. Spakuj opremu i dođi u Tribe na dane otvorenih vrata.

Broj mesta je ograničen, tako da nikako nemoj da zaboraviš da se prijaviš. Očekujemo te.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.