• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Pismo ove devojke nateraće vas da se zamislite o svojim životnim navikama

30/05/2017

Konkurs za Tribe transformaciju je gotov. Tanja Stanojević je dobila privilegiju da promeni svoj lični opis uz nadzor trenera i nutricionista. Na kraju ta dva meseca videćete da je promena moguća uz vredan rad i saradnju sa vrhunskim stručnjacima.

Nakon što smo pročitali njen mail ostali smo bez teksta. Ako si se kojim slučajem prepoznao znaš šta ti je činiti:

Ja sam Tanja i moja trenutna kilaža je 83kg. Moji problemi sa kilažom su počeli kad sam došla u Beograd na studije. Stres studiranja, konstantnih kolokvijuma, nedostatak vremena i nepoznat veliki grad su doprineli mom nezdravom načinu ishrane, pa i života (mnogo neprospavanih noći, poremećen bioritam). Najlakše i najefikasnije je bilo otići do obližnje picerije i pekare, jer vremena za kuvanje i spremanje nije bilo. Kad na brzu hranu dodamo i gazirane sokove, koji sam pila kako bih izdržala celu noć učeći, jako brzo sam došla do ove težine.

Isprobavala sam razne dijete i režime, uspela bih da smršam, ali bih se onda opet ugojila, dodala bih čak i više nego što sam skinula. Pre mog dolaska u beli grad, vodila sam računa o sebi. Išla sam u šetnje, u teretanu, na fitnes i aerobik. Volela sam da budem u pokretu i stalno napolju. Moja tadašnja kilaža je bila 60kg.

Sad sam završila sa ispitima, ostao je samo diplomski rad, koji je predat i čekam odbranu. Osećam da je sad pravi trenutak da počnem da radim na sebi kako bih se dovela u staru formu. Puna sam volje i elana i entuzijazma. Ali mi treba pomoć. Znam da neću uspeti sama da dođem do ciljane težine.

Spremna sam naporno da radim, vežbam i pridržavam se svih instrukcija. Rešena sam da uspem, kako bih se ja osećala bolje i kako bih novu fazu svog života započela onako kako treba. Za to mi treba vaša pomoć.“

Tanja, dobrodošla u Fitness Tribe!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.