• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

U susret prvom rođendanu. Kako je sve počelo?

06/09/2017

Prošlo je skoro godinu dana od kada smo prvi put otvorili vrata našeg fitness centra i sa nostalgijom se sećamo kako je sve krenulo i koliko je dobro ispalo na kraju. Ponosni smo na svakog vežbača, svakog trenera i sve koji su pomogli da sa osmehom na licima očekujemo 12. septembar i rođendansku žurku.

ZAŠTO BAŠ TRIBE?

Sigurni smo da većini vas nije palo napamet šta se krije iza imena Tribe-a i zašto baš to ime. Od starta smo želeli da budemo fitness centar gde će svi treneri i članovi biti jedna velika porodica, napredovati i rasti jedni uz druge. Boriti se i pobeđivati zajedno. Nadamo se da smo u tome uspeli i obećavamo da ćemo gaziti još jače.

ŠTA SE KRIJE U LOGOU TRIBE-A?

Svaki fitness centar mora imati ono što ga čini prepoznatljivim – vizuelni identitet. Birajući logo koji će najbolje opisati ono što želimo da kažemo otišli smo na daleki sever i zavirili u nordijsku mitologiju. Simbol poznat kao „šlem strahopoštovanja“ nekada je korišćen da zaštiti ratnika i pomogne mu da pobedi u boribi. Osam ruku simboliše jedinstvo i zajedništvo i u njemu je nacrtano sve što Tribe treba da predstavlja. Borba, ratnički duh i zajedništvo krase Tribe od prvog dana i nastavljamo još jače.

Prijavi se za Dane otvorenih vrata i treniraj besplatno u septembru.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.