Trening u maloj grupi, uz podršku i nadzor trenera.

Ako želiš benefite personalnog treninga, ali i sjajan osećaj vežbanja u grupi, Fitness Tribe vođeni treninzi na Vračaru su prava stvar za tebe.
Snaga-i-dobar-izgled-individualni-trening-fitness-tribe
program za mrsavljenje

Kako izgleda vođeni trening?

Vođeni treninzi u Fitness Tribe centru u Beogradu odvijaju se u grupama od tri do pet vežbača, pod konstantnim nadzorom iskusnog trenera koji kreira plan treninga za svakog pojedinca u grupi, demonstrira pravilno izvođenje vežbi i prati napredak članova grupe.

Kako kreiramo personalni plan?

1. UPOZNAVANJE

Vođeni treninzi počinju popunjavanjem upitnika radi upoznavanja sa tvojim ciljevima, istorijom vežbanja, eventualnim povredama itd.

2. MERENJE

Merenje krvnog pritiska i pulsa, kilaže, segmentnog sastava tela i obima.

3. TESTIRANJE FUNKCIONALNOSTI

Da bismo što preciznije odredili tvoje trenutno stanje, koristimo FMS test i nekoliko pomoćnih testova.

4. IZRADA PLANA

Nakon što dobije sve navedene informacije, trener pristupa izradi tvog individualnog plana koji će te efikasno dovesti do cilja.

Da li je vođeni trening za tebe?

Ako bi da vežbaš u maloj grupi vežbača, ali i da imaš trenera koji će kreirati plan treninga za tebe i pratiti tvoj napredak, vođeni treninzi su kao stvoreni za tebe. Ili ako jednostavno želiš povoljniju varijantu personalnog treninga – odaberi vođeni trening.

Fitness Tribe treneri

Njena fitnes avantura počela je još u gimnazijskim danima. S godinama je ta avantura prerasla u u želju da ljubav prema treninzima proširi i na druge ljude i da posao fitnes instruktora postane njen poziv. Konstantno teži novim izazovima i usavršavanjima, što je rezultiralo svim gore navedenim zvanjima.

radmila zakula fitness tribe

Radmila Žakula

Personalni trener

Pored toga što je licencirani trener, Veljko je i IFBB takmičar sa zavidinim rezultatima i vicešampion Srbije za 2021. godinu. Specijalnost: personalni treninzi za povećanje mišićne mase, oblikovanje tela i mršavljenje, kao i rad sa tinejdžerima uzrasta od 13 do 19 godina.

Veljko Vukovic

Veljko Vuković

Personalni trener

Sportom se bavi od svoje 13. godine, s posebnim akcentom na kik boks. Đorđe je veliki poštovalac praktične psihologije i NLP-a, koje uspešno primenjuje u pristupu sa personalnim klijentima. Kako on kaže: "Jedno bez drugog ne ide, um i telo predstavljaju celinu i zato im se moramo posvetiti u podjednakoj meri".

Djordje petrovic

Đorđe Petrović

Personalni trener
h1-team-img-3

Stefan Martinović

Pridruži se Fitness tribe zajednici!

Tvoje telo zaslužuje da bude fleksibilno, poletno i snažno. Vreme je da mu to pružiš.

Najčešća pitanja - FAQ

Kako da znam koji program mi odgovara?
Prilikom upoznavanja i popunjavanja upitnika, personalni trener će proceniti koji program će tebi i tvom telu doneti najbolje rezultate.
Ne bih da smršam, već da povećam masu. Da li je to moguće?
Jeste, povećanje mase je jedan od naših redovnih personalnih programa.
U koje vreme imam treninge?
Dane i satnicu dogovaraš sa svojim trenerom, koji će se prilagoditi tvom rasporedu.
Šta treba da ponesem na trening?
Čiste patike, trenerku/helanke i peškir