• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Vuk: „Tribe se potpuno podređuje tebi i tvojim ciljevima“

23/09/2017

Uvek je zadovoljstvo razgovarati sa sposobnim mladim ljudim koji znaju da postave ciljeve i idu ka njihovom ostvarenju. Još nam je draže kada baš u Tribe-u pronađu ono što su tražili i što su deo našeg Plemena. Vuk ima 24 godine i diplomirao je Odnose s javnošću na Fakultetu za kulturu i medije. Posle tri meseca rada na polupersonalnim treninzima razgovarali smo sa njim o trenutnom napretku i atmosferi u Tribe-u.

Kada i zašto si se odlučio za Tribe?

Za vreme studija bio sam jako angažovan oko i van fakulteta i odlučio sam da radim na sebi na neki drugi način pre nego što se zaposlim i Tribe je pravi korak. Već tri meseca sam u Tribe-u na treninzima za personalnim pristupom, ali sam pre toga osam meseci aktivno trenirao cross fit.

Da li bi mogao da uporediš treninge u Tribe-u sa cross fit-om?

Velika je razlika, jer ovde dobijaš individualni pristup, radi se na tvojim potrebama i napredak je vidljiv. Kada sam išao na cross fit imao sam zamerku što se treninzi prave na dnevnoj bazi i svako ko dođe tog dana na trening radiće isto. Polupersonalni treninzi su drugačiji jer ti na početku razgovaraš sa trenerom o tome koji je tvoj cilj, testiraš svoje trenutne sposobnosti i radiš one vežbe koje će ti pomoći da postigneš željeni rezultat. Dok sam bio na cross fit-u jako slabo sam radio zgibove, nisam mogao da uradim više od četiri. Ovde me je trener forsirao da ojačam gornje ekstremitete i već sad mogu da uradim serije od po 10 zgibova.

Tribe mi odgovara i zbog termina. Lako se dogovoriš sa trenerom kada ti odgovara i radiš na obostrano zadovoljstvo. Fokusiran sam na ono na šta zapravo želim da se fokusiram. Polupersonalni treninzi znače da pored mene i moje drugarice koja me je dovukla da postanem deo Plemena bude još par ljudi, ali atmosfera je odlična i jako je prijatna.

Šta bi poručio onima koji razmišljaju da li da postanu deo Plemena?

Iskreno, baš ne volim teretane i atmosferu u teretanama, ali bih Tribe preporučio svakome. Najbolje je to što, pored stručnosti trenera, centar ima tri nivoa i na svakom možeš da pronađeš šta te zanima. Ako želiš da se spremiš za polumaraton i trčiš, kardio sala je gore na spratu, ako želiš da se bilduješ, to je dole, takođe je tu i funkcionalna sala. Tribe se potpuno podređuje tebi i tvojim ciljevima i jako mi je što sam deo Plemena.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.