YOGA: TRENING KOJI ĆE TE OPUSTITI I OSNAŽITI

Uz ovaj umirujući trening unapredićeš fleksibilnost, ublažiti stres, pojačati fokus i ojačati telo.

TRENING FLEKSIBILNOSTI

Tip treninga

55 MINUTA

Trajanje treninga

NIZAK INTEZITET

Intezitet treninga

O treningu

Yoga je opuštajući trening koji će poboljšati tvoju fleksibilnost i ublažiti stres. Značajan deo yoge su vežbe istezanja i relaksacije, pa će ti trening prijati bez obzira na to da li želiš da poboljšaš fleksibilnost, unaprediš snagu ili eliminišeš napetost. Ne samo što ćeš se uz yogu osećati smirenije, već ćeš poboljšanjem fleksibilnosti i snage dobiti i odličnu pripremu za treninge snage i kardio treninge.

yoga trening beograd
yoga beograd

Tvoja prva yoga

Svaki pokret yoge može se prilagoditi tebi, pa ćeš uživati u treningu bez obzira na to da li si početnik, sportista, rekreativac ili jednostavno želiš da eliminišeš stres.

Počni pametno

Prvi put se susrećeš se yogom i ne znaš kako da je kombinuješ sa drugim treninzima? Upravo zato je tu Fitness Tribe program za početnike – individualni plan u kojem trener, u skladu sa tvojim nivoom forme, prilagođava trajanje i učestalost treninga tokom prvih šest nedelja. U okviru plana trener predlaže i treninge sa kojima je najbolje da kombinuješ yogu radi postizanja najboljih rezultata. Izrada ovog plana je besplatna.
yoga fitness tribe
yoga trening beograd 1

Vežbači koji idu na yogu vole

Najčešća pitanja - FAQ

Šta treba da ponesem na yogu?
Udobnu odeću, peškir i vodu. Patike ti nisu potrebne.
Da li treba da budem u dobroj formi za yogu?
Pokreti yoge su potpuno prilagodljivi različitim vežbačima, tako da ćeš u treningu yoge u Fitness Tribeu uživati bez obzira na trenutnu formu.

Dođi na yogu i oseti magičnu smirenost.

Prijavi se za PROBNI trening