• +381 11 40 57 367
  • Radnim danima: 7-22h, Vikendom: 9-21h
  • Kneginje Zorke 60, Beograd

Zašto Tribe

24/03/2017

U gradu Beogradu toliko je mogućnosti i toliko fitnes centara, ali potrebni su ti čvrsti razlozi zašto baš jedan od njih zaslužuje da postane tvoje mesto za promene! Mesto na kojem ćeš pronaći sve što ti odgovara, sve što ti prija i zadovoljava tvoje kriterijume. Možda će ti ovo biti od male pomoći za početak.

Zašto baš Tribe saznaćeš čim zakoračiš na njegova vrata! Dočekaće te neposrednost i prihvatanje.

Možda će te na početku zbuniti ogromna količina pozitivne energije, ali ćeš ubrzo tu energiju uključiti u svoju svakodnevicu.

Evo ga i tvoj prvi trening! Ne osećaš noge, ne osećaš ruke, kolena pomalo podrhtavaju ali brige kao da ni ne postoje. Još uvek nisi siguran šta se zapravo dogodilo, ali zbog tog osećaja poželećeš da isto ponoviš još jednom.

Već posle prvog treninga imaćeš osećaj da tu pripadaš.

Kakva kul atmosfera vlada u Tribe-u! Svi čekaju isto, svi se raduju istom i svi su puni dobrih utisaka. Priča, zabava, smeh… Pomislićeš, ovo sam tražio!

Entuzijazam celog tima, zajednička misija, ljubaznost i posvećenost učiniće Tribe tvojom drugom kućom jer je tu lajtmotiv ideja o zajedništvu, empatiji i pripadanja Plemenu.

Stručnost instruktora, neverovatna energija, pružanje konstantne podrške kroz trening i bodrenje kada je najteže. Pronaći ćeš ljude kojima veruješ.

Muzika koja prati koreografiju svakog treninga je toliko moćna da ćeš bitove najpopularnijih hitova od sada slušati i kod kuće.

Eksplozija u poslednjem minutu završetka treninga probudiće u tebi snagu i osećaj moći. Doživećeš pobedu.

“Hvala što sve ovo postoji na jednom mestu!” – reći ćeš tiho sa osmehom na licu posmatrajući svoje prve promene i rezultate. I na kraju kada izađeš na vrata Tribe-a, jedva ćeš čekati da sve to ponoviš i sutra.

Ali, bez obzira na sve što smo ti rekli, ne veruj na reč! Ne veruj dok sam ne probaš, dok se sam ne uveriš!

Dođi i probaj sve treninge nedelju dana. A onda odluči na osnovu sopstvenog iskustva!
Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.